Indeholder reklamelinks

Fujifilm Instax Mini 9

Holder du af det nostalgiske aspekt af polaroidkameraer, vil du med sikkerhed blive glad for et Fujifilm Instax Mini 9. Denne model fås i fem forskellige, glade farver, så der er noget for enhver smag. Vælg mellem Cobalt Blue, Flamingo Pink, Smokey White, Ice Blue og Lime Green.

Designet er sødt og gennemtænkt, og så vejer kameraet kun 307 gram eksklusiv batterier, rem og film. Det er derfor perfekt at have med på farten — især hvis du holder af fysiske aktiviteter, hvor du ikke vil slæbe rundt på et tungt kamera. Det er også oplagt at have med til festlige begivenheder, som du gerne vil forevige.

Derudover er kameraet nemt at anvende for enhver. Så snart kameraet er tændt justerer du indstillingerne, og så tager du dit billede, som bliver fremkaldt med det samme.

Fremragende lysindstillinger og Hi-Key

Med Fujifilm Instax Mini 9 får du et kamera, der selv foreslår den optimale indstilling af lysstyrken, så du kan få det bedste ud af dine motiver. Der findes fem forskellige lysindstillinger, som henholdsvis passer til indendørs, overskyet, let overskyet og sol samt Hi-key, som er til de helt lyse toner.

Der går ikke mere end et par minutter, før dit billede er fremkaldt og klar til at vise frem eller dele på sociale medier. Kameraets Hi-key funktion giver dig desuden mulighed for at tage billeder med bløde detaljer, hvilket tilføjer en mere autentisk polaroidstil.

Indbygget blitz, selfie-spejl og makrolinse

Med Fujifilm Instax Mini 9 følger indbygget blitz, så du kan anvende kameraet i mørke omgivelser. Derudover sidder der et smart, lille spejl ved siden af linsen. Således kan du nu også bruge dit polaroidkamera til at tage selfies, da spejlet gør det nemt for dig at se, hvad du får med på billedet. Det er især en smart funktion, hvis I er flere personer, der skal med i motivet.

Derudover følger der en smart makro-linse med, hvilket gør det nemmere at tage nærbilleder. Du kan tage close-up fotografier fra afstande blot 35 cm. Det udvider mulighederne for, hvad du kan bruge dit kamera til, og linsen kan både bruges til selfies og andre motiver.

Kameraets sensor har en lukketid på 1/60 sek, og billedstørrelsen er 62 mm x 46 mm. Kameraet måler 116 mm x 118,3 mm x 68,2 mm, og det er derfor let at tage med overalt. Til denne model skal bruges 2 stk. AA-batterier.