Indeholder reklamelinks

Oplev iPhone 11 og dens fantastiske kamera

iPhone 11 er den nyeste i rækken af smartphones fra Apple, og kameraet bliver især fremhævet som værende noget helt særligt. Se her, hvorfor du bør investere i iPhone 11, hvis du er på udkig efter en telefon med et godt kamera.

iPhone 11 har en mere avanceret teknologi end de tidligere telefoner fra Apple. Det gælder i særdeleshed for kameraet, der er helt enestående. Der er flere kræfter i telefonen, end det tidligere har været tilfældet, og så fås den tilmed til en pris, som er billigere end forgængeren. Du kan tilmed købe iPhone 11 på afbetaling, hvis du ikke kan vente med at få fingrene i den.

Telefonen kombinerer den store 6,1”-skærm med en utrolig god byggekvalitet, en fed fornemmelse, når man har den i hånden, en række forskellige farver og et af de absolut bedste kameraer på markedet.

iPhone 11 kamera

Fremragende kamera

Det, der er mest markant ved den nye iPhone 11, er, at den tager helt fremragende billeder. Der er monteret to sensorer på bagsiden af telefonen, så du har mulighed for at tage vidvinkel-billeder i samspil med de normalt dimensionerede billeder.

Kameraerne er hver især 12MP, og de er effektive, omend der ikke er noget at være begejstret for, rent visuelt. Det skyldes, at de hæver sig fra bagsiden af telefonen for ikke at blive ridset, når den er placeret på et bord eller en anden overflade.

Imponerende billeder i svag belysning

Når du bruger din iPhone om natten, aftenen eller i en anden mørk setting, har der hidtil ikke været noget at råbe hurra for. Det er dog ikke tilfældet med den nye iPhone 11, da den bringer en imponerende lysstyrke på billederne, selvom de er taget i mørke.

Det har tidligere givet grynede og dårlige billeder, som ikke har kunne bruges. Det er dog ikke tilfældet længere, da der her virkelig er blevet kælet for detaljerne. Det samme kan siges om den nye portrætfunktion, som også har fået sig et løft i den rigtige retning.

Haler ind på Huawei og Samsung

De forbløffende resultater, du opnår, når du tager billeder eller filmer i svag belysning med iPhone 11, leder tankerne hen på nogle af konkurrenterne. Både Samsung, Google og Huawei har ellers siddet tungt på tronen, når det kom til kameratelefoner, mens Apple historisk set har haft svært ved at følge med.

Denne tid er dog forbi, da den nye iPhone 11 nemt kan sammenlignes med telefoner fra førnævnte producenter. Det betyder, at Apple nu befinder sig på samme høje niveau som konkurrenterne.

Hvad kræver det at tage gode billeder i mørke?

Når du tager billeder i mørke, er det nødvendigt, at du holder telefonen helt stille, hvis du vil sikre dig, at billederne bliver så gode som muligt. Det er dog heldigvis nemt, da Apple har en god stabilisator i den nye telefon.

Det kræver dog også, at det motiv, du tager billeder af, kan stå stille, da du ellers vil få grynede optagelser, som ikke ligefrem er imponerende. Hvis du tager et billede midt om natten, kan du, hvis du gør det ordentligt, ikke se forskel på, om det er taget midt på eftermiddagen eller i nattens mulm og mørke. Derfor kan vi kun anbefale at investere i en iPhone 11, hvis man er vild med at tage billeder.