Indeholder reklamelinks

Ny generation af polaroid kameraer fås med indbygget touch skærm

Hvis du, som mange andre i dag, på et tidspunkt har overvejet at købe et polaroid kamera, men ikke har fået gjort det endnu, kan det være, at du finder dette interessant. Nu findes der nemlig et polaroid kamera, hvor der bl.a. er mulighed for, at se billedet før det printes, samt at optage video i HD kvalitet. Herunder vil vi beskrive et af de nyere produkter på markedet, når det kommer til polaroid kameraer.

Polaroid Snap Touch 

Polaroid Snap Touch er et helt unikt polaroid kamera, som er en del af den nye generation af polaroid kameraer, der, som sagt før, bl.a. tillader dig at se de billeder du tager før, at de printes ud. Dette er dog langt fra den eneste egenskab, som dette kamera har. På nedenstående billeder ses kameraets front og bagside/skærmside. Dette polaroid kamera fås i farverne blå (som vist på nedenstående billede), rød, sort og hvid. Den vejledende pris ligger på de omkring 1.299,-, men prisen kan godt variere lidt alt afhængig af, hvor du køber det.

Det er vigtigt, at du udelukkende bruger Polaroid ZINK media film (fotopapir) til dette kamera. Hos de fleste forhandlere på nettet, vil du få en 10-pak polaroid film med i købet.

Kameraets video -, billede – og skærmfunktioner 

Polaroid Snap Touch har et indbygget 13 megapixel digital kamera og 1080p/720p video. Derfor er du garanteret billeder og videoer i god kvalitet. Hvis du bruger kameraet til at optage videoer med, er du også på forhånd sikret, at der er lyd på videoen, da dette polaroid kamera både har mikrofon og højtaler. Kameraets, måske mest åbenlyse tilføjelse, er dens 3,5’’ LCD touch skærm, hvilket bl.a. bruges som søger. Denne funktion tillader, at du, som nævnt før, har rig mulighed for at tjekke billederne igennem, før du printer dem. Samtidig har kameraet også forskellige billedfunktioner, såsom normal, vintage, sort/hvid m.m., hvilket gør, at du let kan redigere dine billeder på kameraet. Du kan finde flere redigeringsfunktioner, ved at benytte dig af polaroid kameraets indbyggede Bluetooth funktion og derved tilslutte til appen ”Polaroid Print App”, som både fås til iOS og Android.

Ud over disse funktioner er Polaroid Snap Touch kameraet også udstyret med en automatisk timer, så du derved ikke selv behøver at holde kameraet mens, du tager billedet. Dette kan betyde, at personen bag kameraet også får mulighed for at være med på billedet. For at dette ikke skal være nok, har Polaroid Snap Touch også et indbygget selfie-spejl, så du og eventuelt dine venner eller bekendte kan tage selfies med kameraet, hvor i rent faktisk har mulighed for at se hvordan du/i og billedet ser ud. Hvis polaroid kameraet er ved at løbe tør for polaroid film (fotopapir), indikerer kameraet det selv.

Kameraets batteri og hukommelse

Ud over dette kameras mange egenskaber, i forhold til dets billede – og skærmfunktioner, har Polaroid Snap Touch derudover også en intern hukommelse på op til 10 billeder. Hvis ikke det er nok med den interne hukommelse, har kameraet også en micro SD-kort indgang, hvor du kan indsætte et micro SD-kort på op til 128 GB. Kameraets batteri er udstyret med et indbygget genopladeligt litium-ion-batteri, samt en indikator for når batteriet er tæt på at være afladt.

Passer dette produkt til dig?

Nogle folk er mere tilhængere af det traditionelle polaroid kamera, som selvfølgelig også har en hvis charme og nostalgi over sig. Hvis du derimod godt kan lide kombinationen af det traditionelle og det nye, med en del flere funktioner og egenskaber, kunne Polaroid Snap Touch meget vel være det rette polaroid kamera for dig. Det afhænger selvfølgelig også af, hvad du skal bruge kameraet til. Hvis det eksempelvis er en vigtigt for dig, at du let kan dele billederne direkte på de sociale medier m.m., ville det være en god idé at investere i et produkt som Polaroid Snap Touch, i modsætningen til et mere traditionelt polaroid kamera.