Indeholder reklamelinks

Polaroid Go – verdens mindste instant kamera

Polaroid Go Kamera

Vil du gerne i gang med at tage Polaroid billeder, men vil ikke have et stort kamera med overalt? Så er verdens mindste instant kamera – Polaroid Go – måske noget for dig. Kameraet vejer cirka det halve at et Polaroid Now på sine blot 242g og er også cirka halvt så stort. 

Det er et kamera, som du nemt kan have med på tur eller en dag rundt i byen for at fange en masse gode billeder. Det er også det perfekte indslag til festen med vennerne eller familien, hvor du gerne vil tage stemningsbilleder og selfies uden at slæbe rundt på et stort kamera.

Kameraet er udstyret med de mest basale funktioner, så du ikke skal gøre andet end at trykke på aftrækkeren. Lige nu er det generation 2 af Polaroid Go, som er på markedet. Generation 2 er blevet opgraderet med fokus på at levere bedre billedkvalitet, og derfor har kameraet fået en mere præcis lyssensor, bedre eksponeringsindstillinger og et større blændeområde.

Og måske vigtigst af alt: Det har fået et selfie-spejl og en selvudløser. Kameraet er ikke velegnet til store motiver som landskabsbilleder, da billederne simpelthen er for små og du vil ikke kunne se, hvad du har fotograferet. Generelt skal du være opmærksom på, at du ikke får ligeså skarpe billeder med et Polaroid Go, som du vil få med et Polaroid Now – men det giver stadig gode resultater og du får uden tvivl retro-fornemmelsen på din billeder, som du forbinder med et Polaroid kamera.

Det er et sjovt kamera at have med på tur til at forevige minderne fra ferierne og de sociale sammenkomster, og det er uden tvivl nemmere at have med, end et af de større Polaroid kameraer. På samme tid er det et robust kamera, så du skal ikke være bange for at tage det med, og at det får et par stød.

Kameraet har indbygget batteri og har USB-C forbindelse til opladning, med lang batterilevetid. Der er ingen mulighed for app forbindelse. Kameraet understøtter Polaroid Go film, som er cirka halv størrelse af normal Polaroid i-Type film. 

FORDELE
🌟 Kameraet størrelse
🌟 Kan tages med overalt
🌟 Perfekt til portrætfotos og selfies
🌟 Brugervenligt
🌟 Selfie-spejl og selvudløser
🌟 USB-C forbindelse

Ulemper
❗️ Ingen app forbindelse
❗️ Skal være store motiver, der fotograferes
❗️ Kun mulighed for farvet og sort-hvid film