Indeholder reklamelinks

Polaroid Now+ – flere kreative muligheder med app forbindelse​

Polaroid Now+ Generation 2 Kamera

Om du skal vælge dit nye Polaroid kamera som Now eller Now+, bør kun afhænge af, om du vil ønsker at bruge de flere kreative muligheder, som der følger med Polaroid appen. Kameraerne er ens med den enkelte undtagelse, at du kan forbinde et Polaroid Now+ til Polaroid appen, som kan hentes i Apple App Store eller Google Play. Og som beskrevet ovenfor, så har du allerede adgang til selvudløser, dobbelt eksponering og eksponeringskompensation ved hjælp af knapperne på et Polaroid Now.

Det er dog uden tvivl lettere at betjene disse funktioner i appen – og appen inkluderer også flere funktioner, end disse tre. Det er vigtigt at påpege, at app forbindelse ikke betyder, at du kan bruge appen til at se gennem linsen på Polaroid kameraet. Appen lader dig blot lege løs med de følgende funktioner:

Selvudløser: Du kan bruge appen til selv at bestemme, hvor kort eller lang tid, du ønsker, at indstille selvudløseren til. Du har også selvudløser indbygget i Polaroid Now kameraet, men her er udløsertiden altid 9 sekunder.

Fjernbetjening: Hvis dit billede er svær at time med en selvudløser, vil du blive glad for denne funktion. Du kan stille kameraet op, få dit billede stillet op som du vil have det, og med appen i hånden trykke på aftrækkeren præcis, når du vil have, at billedet skal tages.

Dobbelt eksponering: Med denne funktion kan du tage to billeder og printe på ét Polaroid billede. Her får du mulighed for at lege med din kreativitet og få helt særlige resultater.

Blændetilstand: Et Polaroid Now og Now+ indstiller automatisk blænde, men med appen har du mulighed for at indstille det selv.

Tripod-tilstand: Her få du mulighed for at skyde Polaroid billeder i mørke omgivelser ved at montere kameraet på en tripod eller ved at sætte det på f.eks. et bord, så kameraet står helt stille. Herefter kan du ved hjælp af tripod-tilstand i appen lade lys komme ind i op til 10 minutter.

Portrættilstand: Få kameraet til at fokusere på dit motiv, så det endelige billede vil have et skarpt portræt med en slørret og lys baggrund.

Light Painting: Mal dit eget Polaroid billede med denne funktion. Stil kameraet op på f.eks. en tripod, gå til light painting i appen og tryk på aftageren – nu kan du med en tændt kamera blitz male din vej til et kreativt og anderledes Polaroid billede.

Manuel tilstand: Den sidste funktion lader dig have fuld kontrol over alle indstillinger på kameraet på én gang. Sæt blænde, lukkerhastighed og eksponeringskompensation som du vil have det.

Polaroid Now+ er for dig, som søger et moderne Polaroid kamera med præcis de samme muligheder, som med Polaroid Now – men gerne vil have mulighed for fri leg med din kreativitet og have adgang til de funktioner, som Polaroid appen tilbyder. Kameraet understøtter i-Type og 600 film. 

FORDELE
🌟 App forbindelse
🌟 Adgang til 8 kreative kameratilstande i appen
🌟 Klassisk Polaroid design
🌟 Brugervenligt
🌟 Forbedret billedekvalitet over Generation 1
🌟 USB-C forbindelse

Ulemper
❗️ Kan være utilregnelig med overeksponering