Indeholder reklamelinks

Polaroid Now – det klassiske Polaroid kamera i en moderne indpakning

Polaroid Now Generation 2 Kamera

Polaroid Now kameraet har det klassiske design, som vi forbinder med et Polaroid kamera – dog med moderne funktionaliteter. Du får et instant kamera med autofokus, selvudløser og dobbelt eksponering.

Kameraet kan købes som Polaroid Now eller Polaroid Now+. Kameraerne er ens med den ene forskel, at Now+ kan tilsluttes til Polaroid appen på din smartphone, som giver flere kreativer muligheder.

Kameraet findes både i en “Generation 1” og “Generation 2”, hvor du i skrivende stund finder Generation 2 på markedet. Køber du kameraet brugt bør du derfor være opmærksom på, om det er et Generation 1 eller 2 kamera, du køber.

Forskellene mellem Generation 1 og 2 er på papiret begrænsede. Generation 2 er f.eks. fremstillet af 40% genanvendelige materialer, har en USB-C port til opladning frem for en mikro USB port, og der skulle være foretaget nogle forbedringer på linsen og kameraets auto-focus evner.

Disse forbedringer har dog været vigtige for Polaroid at gøre noget ved, da Generation 1 har fået en del kritik for unødvendig overeksponering og uforudsiglig billedkvalitet.

Selvom kameraet ikke har app forbindelse – hvilket du får med Now+ modellen – så får du stadig adgang til nogle af de funktioner, som er tilgængelige i appen. Foran på et Polaroid Now finder du en selvudløserknap. Trykker du én gang, vil du sætte kameraet i selvudløserfunktion. Trykker du to gange på selvudløserknappen, sætter du kameraet i funktionen dobbelt eksponering. Derudover kan du også lave eksponeringskompensation med et Polaroid Now ved at bruge blitzknappen.

Polaroid Now Generation 2 er ikke perfekt, men det er et kamera, som byder på mere stabil billedkvalitet sammenlignet med Generation 1, og tilføjelsen af USB-C er positivt.

Kameraet understøtter i-Type og 600 film. Det er et glimrende instant kamera til nybegynderen såvel som entusiasten, da det er let at betjene og fange de spontane øjeblikke med den unikke charme fra et Polaroid billede.

FORDELE
🌟 Klassisk Polaroid design
🌟 Brugervenligt
🌟 Indbygget selvudløser, dobbelt eksponering og eksponeringskompensation
🌟 Forbedret billedekvalitet over Generation 1
🌟 USB-C forbindelse

Ulemper
❗️ Ingen mulighed for app forbindelse
❗️ Kan være utilregnelig med overeksponering