Indeholder reklamelinks

Polaroid I-2 – topmodellen fra Polaroid

Polaroid I-2 Kamera

I slutningen af 2023 præsenterede Polaroid sin spritnye topmodel I-2, som ikke minder om noget, vi har set fra Polaroid i mange år. Med et prisleje på omkring 5.000 kr., så kan vi roligt sige, at der er tale om et ekstraordinært og helt særligt instant kamera.

Det er et kamera, som først og fremmest henvender sig til entusiasten. “Engineered and designed for craft” lyder det fra Polaroid – og med rette, da Polaroid I-2 har en række manuelle funktioner, som enhver fotograf ville forvente af et kamera i denne kaliber. I-2 har f.eks. 7 forskellige f-stops (fra f8 til f64), et digitalt kontrolpanel i viewfinderen, så du kan styre afstand til motivet, lukkerhastighed, blænde og eksponering samt 6 forskellige kameraindstillinger lige ved hånden – og endnu flere, når du forbinder kameraet til Polaroid appen.

Alt dette lyder sikkert for mange avanceret, men det betyder på ingen måde, at du skal være professional fotograf for at kunne få glæde et dette kamera. Det er ligeså nemt at bruge kameraet i auto-mode, som det ville være på et Polaroid Now. Du får blot adgang til langt mere manuel kontrol, hvis du ønsker det, med et I-2, end du gør med et Polaroid Now.

Polaroid siger selv, at det er den skarpeste linse, som de nogensinde har udstyret et kamera med. Det betyder derfor også, at du får nogle utrolig flotte resultater, når billederne printes ud. Du skal dog ikke forvente, at den høje pris på kameraet betyder, at du har garanti for gode instant billeder. Det er stadig et Polaroid kamera, som altid vil kræve en forståelse for at tage instant billeder. 

Kameraet har også de forventelige funktioner som selvudløser, app forbindelse, USB-C opladning. Polaroid I-2 er kompatibel med i-Type film, 600 film og endda SX-70 film.

Bør du bruge 3-4 gange så mange penge på et et Polaroid I-2 vs et Polaroid Now? Det kommer i høj grad an på, hvor stor en passion du har for fotografering og særligt instant fotografering. Er du nybegynder og vil gerne prøve at komme ind i den store Polaroid verden, så vil vi anbefale at starte med et Polaroid Now. Er du allerede kendt i den verden og er klar til mere, eller har du bare en enorm passion for fotografering, så er et Polaroid I-2 helt sikkert noget for dig.

FORDELE
🌟 Manuel kontrol af blænde, eksponering og lukkerhastighed
🌟 Den skarpe linse leverer høj billedkvalitet
🌟 App forbindelse, USB-C opladning og selvudløser
🌟 6 indbyggede kameraindstillinger (flere i appen)

Ulemper
❗️ Det digitale display kan være svært at bruge i solskin
❗️ Meget høj pris for et Polaroid kamera