Indeholder reklamelinks

Find kærligheden på nettet

Spo1

Har du også fået øjnene op for polaroid kameraer?

Polaroid kameraer giver dig en helt unik måde at forevige et minde på, eftersom kameraet printer billedet, så snart du har taget det. Og endda i en rigtig god kvalitet.

Dernæst kommer de printede billeder i forskellige mindre størrelser, som gør dem nemme at hænge op eller placere hvor som helst, så du altid kan kigge på det gode minde, du har valgt at forevige. Men der er mange kameraer at vælge imellem, og kvaliteten kan variere en hel del, især afhængig af hvilken model og hvilket mærke du vælger. Derfor har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du nemmere kan finde frem til det rette polaroid kamera til dig.

Vælg et kamera, der passer til dine behov

Der findes forskellige slags polaroid kameraer med forskellige funktioner og kvaliteter. Det er de to faktorer, der især afgør prisen på kameraet.

Hernæst er størrelsen på billederne, kameraet kan printe også afgørende for prisen – jo større billeder, jo højere pris. Det samme gælder også for selve polaroid filmen, som købes efter behov. Det er vigtigt, at du vælger et kamera i det prisleje, du har råd til eller har lyst til at betale. Her kan du lave lidt research på de forskellige polaroid kameraer, der bliver tilbudt og solgt i Danmark.

Polaroid billeder

Sammenlign priser

Når du har fundet ud af hvilket polaroid kamera, du vil købe, kan du søge på nettet for at sammenligne hos forskellige udbydere. På denne måde kan du være sikker på at få den bedste pris. Nogle hjemmesider tilbyder endda en rabatkode på det første køb, hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet. Det er en smart måde at spare lidt ekstra penge.

Test kameraet af

Når du køber et polaroid kamera, er det en god idé at lave en aftale med forhandleren om, at du kan få lov til at prøve det af først, så du har mulighed for at levere kameraet tilbage, hvis det mod forventning ikke passer til dine behov. Er du eksempelvis naturfotograf, er det altså ret ærgerligt at komme ud i naturen, stille sig til rette og snappe det helt perfekte billede for så blot at opdage, at billedet slet ikke er, som du havde håbet.

Ved at få lov til at prøve det af, får du en bedre fornemmelse for, om kameraet virkeligt passer til dine behov – og gør det ikke, har du ikke mistet penge på et fejlkøb, men kan i stedet vælge et andet kamera hos forhandleren i stedet for.

Med et polaroid kamera kan du forevige både små og store oplevelser. Du kan f.eks. tage et billede, første gang du besøger Mr green, første gang du er på kræmmermarked, eller første gang du er på det lokale fodboldstadion.