Indeholder reklamelinks

Polaroid SnapTouch

Denne model er moderne designet med en 3,5” LED-touchskærm, som gør kameraet nem at betjene for alle. Modellen giver unik mulighed for enten at printe fotos ud med det samme eller vente til et senere tidspunkt. Denne funktion har stor betydning for mange, som ønsker at vente med at printe deres billeder ud fra for eksempel en ferie, så fotoprintene ikke bliver ødelagt i kufferten.

Touchskærmen giver dig mulighed for altid at kunne kigge dit digitale album igennem og derved udvælge de billeder, som du ønsker at printe ud.

Designmæssigt er kameraet en praktisk og funktionel model. Teknikken er på moderne vis komprimeret i det enkle design. Billedfremkaldelsen foregår fra siden af kameraet.

Polaroid Snap Touch har indbyggede værktøjer til at redigere billeder, før de printes. Disse værktøjer minder om dem, som er til gængelige på smartphones.

Med dem kan du tilføje rammer, filte og klistermærker på dine billeder.

Skærmen giver dig løbende status på resterende batterilevetid samt beholdning af fotopapir. Derved er du altid ajourført og undgår at stå i en mindeværdig situation, hvor dit kamera går ud for batteri eller fotopapir.

Udover fotos kan du også optage 1080p/720p HD-videoer med lyd fra dette kamera. Kameraet har en indbygget mikrofon og højtaler.

Specifikationer omkring produktet

Med dette kamera kan du tage billeder i en opløsning på 13 megapixels. Megapixels fortæller om størrelsen af billederne. Isoleret set bør antallet af megapixels ikke være afgørende for valg af kamera. 13 megapixels er samme størrelse som billeder på de nyeste mobiltelefoner. Selvom megapixels ikke direkte fortæller om billedernes kvalitet, kan du alligevel bruge dette tal i forhold til at få indblik i kvaliteten af dine udprint.

Når du vælger 13 megapixels fremfor for eksempel 4 eller 8 megapixels, vil dine fremkaldte fotos kunne forstørres og samtidigvæk opretholde en høj skarphed.

Polaroid Snap Touch er et moderne kamera, som kommer med en tilhørende app – ”Polaroid Print-App”. Med denne kan du efterredigere dine billeder, før de printes. Derudover har du mulighed for at dele dine billeder med andre igennem Bluetooth funktionen.

I forhold til fremkaldelse er der kun én type fotopapir, som dette kamera fungerer med.

Sammenlagt indeholder Polaroid Snap Touch følgende specifikationer:

  • 13 megapixels
  • Bluetooth funktion med mulighed for tilslutning til app (både til iPhone og Smartphone)
  • Kameraet fungerer med fotopapiret ”Polaroid Instant film ZINK papir 2×3”
  • Automatisk selvudløser.