Indeholder reklamelinks

Kameralinse

Vind et gratis Olympus kamera

Sponsoreret indhold

Fotografering kan være en bekostelig hobby at dyrke. Især med den hast teknologien udvikler sig i, i disse år. Med ny teknologi kommer nye og forbedrede kameraer hele tiden. Der kommer også nye mobiler og smartphones til, som en dag nok kommer til at indhente nogle af de meste avancerede kameraer derude.
Dette kan man se i de seneste Samsung, Apple og Huawei telefoner, der med den nye teknologi skaber synergi flere kameraer imellem.

Heldigvis findes der også lotterier derude, hvor man rent faktisk har mulighed for at få et gratis kamera. Inden for casino har man faktisk gode muligheder for at finde et lotteri, der kan kaste en potentiel gevinst som et kamera af sig. Nordicbet Trustly kampagnen er et af de seneste skud på stammen.

Olympus kamera, iPhone 11 Pro eller Samsung 75” smart tv

Dette er blandt produkterne i puljen i denne gavmilde Nordicbet kampagne. Den er ganske simpel at deltage i, og der er også hundredvis af små præmier i puljen. Kampagnen sker som et led i det nye samarbejde med Trustly, der er en online betalingstjeneste ligesom de fleste kender fra PayPal. Dog med noget mere fart på betalingerne.

Olympus kameraet har været en kender i mange år efterhånden. Også herhjemme på det danske marked er der mange, der sværger til Olympus. De er kendetegnet ved den kompakte størrelse, der gør det til et nemt kamera at transportere. Desuden med et bredt udvalg af tilbehør, der lader dig skabe det kamera, der passer helt perfekt til dit behov.

Trods kompaktheden og det store tilbehørsudvalg er der stadig tale om et kamera i den lette ende af skalaen. Det nye E-M10 Mark III vejer blot 644 gram.