Indeholder reklamelinks

Fujifilm Instax Wide 300

Polaroidkameraerne rider for alvor på en bølge af popularitet, og det er der god grund til. Du får en følelse af nostalgi, når du bruger et polaroidkamera, og de originale polaroid-billederrammer, der automatisk kommer rundt om dine billeder giver et helt særligt æstetisk udtryk, som klæder enhver collage eller profil på sociale medier. Sidst men ikke mindst tager man sine billeder med omtanke, i modsætning til når man klikker løs i kamera-appen på telefonen, hvilket gør resultatet til noget unikt og vejovervejet.

 

Med et Fujifilm Instax Wide 300 kan du nu fremkalde billeder i det såkaldte wide-format, der er dobbelt så store som de billeder, du får med et Instax Mini. Det giver dig nogle helt unikke muligheder, som du kan læse mere om her.

 

Velegnet til festlige begivenheder

Fujifilm Instax Wide 300 er et oplagt polaroidkamera at tage med, når du vil forevige øjeblikke fra festlige begivenheder eller andre sammenkomster. Med den brede vinkel kan mange mennesker komme med i fotorammen på én gang, og det forringer ikke kvaliteten af motivet — tværtimod.

Kameraet opfanger med skarp nøjagtighed hvert et ansigt og hver en detalje, så du i fremtiden kan tage dine polaroidbilleder frem og mindes de glade stunder uden at gå glip af de små, vigtige detaljer. såsom mimik, påklædning og de øvrige omgivelser. Derudover kan Fujifilm Instax Wide 300 med fordel også bruges af professionelle fotografer til instant testbilleder på et photoshoot.

 

Kameraet har en kontrolfunktion, som kan bruges til at regulere eksponeringen. På denne måde kan du helt selv bestemme, om du vil have et meget lyst foto, et mørkere foto eller en mellemting. Ofte kan eksponeringen være med til at sætte stemningen i billedet, så det er en utroligt brugbar funktion at kunne lege rundt med.

 

Kompakt design, automatisk blitz og zoomlinse

Instax Mini 90 ligger til grund for inspirationen bag designet på Instax Wide 300, og derfor har kameraet et relativt kompakt udseende. Kameraet kommer med en automatisk blitz-funktion, der bliver udløst i mørke omgivelser samt en zoomlinse, som du kan bruge til at udvide motivet på afstande på helt op til 40 cm.

 

Til denne model skal der bruges 4 stk. AA-batterier. Filmstørrelsen er 86 mm x 108 mm, og billedstørrelsen er 62 mm x 99 mm. Kameraets sensor har en lukketid på 1/64 sek – 1/200 sek, og foruden batterier, rem, film og zoomlinse vejer det 612 g.