Indeholder reklamelinks

GoPro HERO7 Black – det sikre valg

Efter en bragende succes med forgængeren HERO6 Black fra 2017 er GoPro tilbage med en ny, forbedret udgave i GoPro Hero7 Black. Selv om udvalget af funtioner og GoPro udstyr ikke adskiller sig det store fra den tidligere model, er den lille storebror alligevel værd at kigge på. Her får du nemlig et endnu bedre GoPro kamera i forhold til billed- og lydkvalitet, som ellers allerede ligger helt i top.

GoPro Hero7 Black er et lille, kompakt kamera, som kan være i din baglomme. Kameraet er et super robust og fuldstændig vandtæt aktionkamera, du kan bruge til alt mellem himmel og jord. Med et utal af monteringsmuligheder og et kæmpe udvalg af GoPro udstyr, er der ikke den vinkel du ikke kan fange det bedste billede eller den bedste video fra. Du får ekstremt stabile fotos, selv med håndholdt kamera, med den nye HyperSmooth-Stabiliserings teknologi og super flotte, profesionelle optagelser af video, som er næsten uden sammenligning på markedet.

Et vaskeægte aktionkamera

GoPro kameraer har næsten siden tidernes morgen stolte kunne præsentere vandtætte kameraer, og GoPro Hero7 er ingen undtagelse. Kameraet er nu fuldstændig vandtæt selv uden itui, og holder til at komme ned på en dybde af ti meter under overfladen. Du kan altså sagtens tage kameraet med på sejltur, snorkling eller dykning, hvor telefonen ikke slår til. Ligeledes er kameraet pakket ind i et lag af gummi, som er nemt at holde ved, og som hjælper til at gøre kameraet super robust, så du også sagtens kan tage det med på ture med vild action uden at bekymre dig. Knapperne på siden af skærmen giver lynhurtig adgang til at påbegynde optagelser, mens resten kan ordnes fra en to tommer skærm bag på kameraet. For lige at gøre det ekstra smart, er der også mulighed for stemmestyring, så du slet ikke behøver at holde kameraet for at starte det!

Super billedkvalitet og automatisk stabilisering

GoPro Hero7 leverer ved hjælp af innovativ teknologi helt fantastiske billeder med sit 12 megapixel kamera, og det samme gælder for de super skarpe 4K60p videooptagelser. Billedstabiliseringen var allerede imponerende i den foregående model, men med den nye HyperSmooth teknologi, er kvaliteten endnu bedre, selv helt uden brug af ekstraudstyr. Det hele er elektronisk og sker helt automatisk, så selv den vildeste tur på mountainbike gennem skoven bliver gengivet perfekt. Lyden er blevet endnu bedre end før, så netop støj fra sådanne vilde ture bliver reduceret og du kun får det vigtigste med.

Masser af fede funktioner

GoPro Hero7 er selvfølgelig fyldt med fede funktioner, så du kan tage fantastiske billeder og producere de bedste optagelser on-the-go. Som noget nyt i denne model, findes der en helt ny og sjov måde at lave timelapse optagelser på, med en funktion kaldet Timewarp, der gør dig i stand til at lave virkelig imponerende og super flotte film. Den evigt populære slow-motion funktion er der stadig, og helt perfekt til at vise detaljerne fra den hæsblæsende aktiontur i et tempo, som alle kan følge med i. Effekten er fed og du kan være helt sikker på at imponere. Alting kan redigeres direkte fra kameraet og du kan dele dine oplevelser realtime med venner, familie og fans via Facebook Livestream, Youtube eller GoPro-appen.

Det bedste aktionkamera du kan få

Med GoPro er du sikker på at få et godt, solidt kamera, der kan holde til det hele. Mens mange af funktionerne også findes på topmodellerne af moderne smartphones, kommer der næppe en model, der kan levere lige så god kvalitet og alle de funktioner, som GoPro leverer i ét, lille kamera. Dette er en sikker investering, for dig der skal have topkvalitet med på farten. Prisen på GoPro Hero7 ligger i samme niveau som på tidligere modeller, og er helt fair for et kamera i den kvalitet.

De bedste specifikationer:

 • Robust konstruktion, der holder til selv den vildeste tur
 • 100% vandtæt i op til 10 meters dybde
 • 12 MP kamera og 4K60p-filmoptagelser i topklasse
 • 2 tommer touchskærm med brugervenlig user interface
 • HyperSmooth Image Stabilization, der giver helt skarpe billeder
 • TimeWarp, SlowMotion, natoptagelser og forsinket optagelse eller fotografering
 • RAW fotos, der giver den bedste billedkvalitet og mulighed for redigering
 • HEVC-film, der komprimerer filerne og sparer plads på SD-kortet
 • Mulighed for at dele og livestreame direkte til sociale medier
 • Backup af både film og billeder i skyen, så du aldrig mister noget
 • Masser af GoPro udstyr til at gøre oplevelsen endnu bedre for dig