Indeholder reklamelinks

Få hurtigt dine billeder at se med et Polaroid kamera

Nye teknologiske fremskridt sker konstant nu til dags. Den ene nye innovation efter den anden betyder, at alt hele tiden forbedres og finpudses. Nye fremskridt er dog ikke altid lig med at gamle glæder afskaffes.

Dette kan ses indenfor kamerabranchen, hvor Polaroid kameraer stadigvæk står stærkt på markedet, selvom digitale kameraer for længst er blevet opfundet og sælger godt. Vores nye digitale tidsalder burde være fuldstændig dedikeret til de digitale kameraer, men det er altså ikke tilfældet. Hvorfor? Hvad får folk til fortsat at vælge Polaroid kameraer?

Du ser billederne med det samme

Den store fordel ved Polariod er, at du får billedet med det samme. Et hurtigt klik på kameraet og få sekunder efter spytter det selv et billede ud til dig. Dermed er Polaroid perfekt, når du skal fange bestemte øjeblikke på en helt bestemt måde. Du kan tage mange billeder midt i situationen og vurdere dem med det samme, så de efterfølgende billeder kan blive bedre.

Digitale kameraer kan stadigvæk ikke matche dette. Du kan måske se billedet på selve kameraet, men ellers har du brug for en computer for at kunne gennemgå billederne. Dermed står Polaroid kameraer stadigvæk stærkt, selvom de efterhånden har mange årtier på bagen.

Gammel fordel i nyt design

Udover at have en nyttig funktion, der straks producerer billeder til dig, er det også værd at nævne, at Polaroid kameraer trods alt har gennemgået innovation siden deres opfindelse. Kameraerne er blevet mindre, og de har fået meget stilrene designs, der passer ind i nutidens tendenser for teknologisk design.

Fujifilm Instax Mini 70

Disse fremskridt kan ses i Fujifilm Instax Mini 70. Dette kamera har fået et simpelt hvidt design og en kompakt størrelse, der gør det let at medbringe kameraet på rejser og ture. Nutidens teknologi betyder også, at kameraet kan skabe langt skarpere billeder end de oprindelige Polaroid kameraer var i stand til. Kameraet fås i et utal af farver.

Derudover er der så kommet endnu flere funktioner til end blot polariod-funktionen. Fujifilm Instax Mini 70 har blandt andet en selfie-funktion nu, så du ikke kun kan tage billeder af ting omkring dig, men også tage billeder af dig selv, og med den automatiske blitz er du sikker på, at billederne altid bliver taget med den rette belysning.

Perfekt til rejser

På grund af evnen til straks at producerer billeder egner et Polaroid kamera sig super godt til rejser. Du kan straks vurdere billederne, så du er helt sikker på, at du får noget godt i kassen, og som sagt ovenover er deres kompakte størrelser lette at pakke ned. Siden de ikke fylder meget i sig selv, har du ekstra plads til at medbringe mere film, hvilket betyder at du kan forevige endnu flere små øjeblikke.