Indeholder reklamelinks

Mange op og nedture

Der har gennem tiden været mange op og nedture for polaroid kamera, som flere gange er gået konkurs, men nu køre videre igen og det går ganske godt for dem.
Noget af det de har satset på, som også har været en meget klog beslutning, er at stadig lave film til tidligere udgaver af deres kamera. På den måde kan en som allerede har polaroid kamera bruge sit kamera som man plejer og ikke skal skifte til et nyt. For der er meget dyrt og dem som producere polaroid kamera vil risikere de køber et nyt kamera, fra et helt andet firma.

Desuden så tjener de penge på at de kan sælge film til polaroid kamera og det sikre dem en hvis indtægt på det, som de ellers ikke ville havde haft ellers. Selv om de har taget nye ting ind i sortimentet, er det stadig mest polaroid kamera de sælger og vil sikkert blive ved med at være sådan, de næste mange år. Der er noget meget retro over netop det kamera, som andre kameraer ikke har og det som også får en del til at købe dem.

Helt tilbage i 1948 hvor det allerførste polaroid kamera kom på marked, har der været foran teknologisk på de fleste områder, når det gælder om at printe billede med det samme. Desværre ente det med at de fleste vil have bilede digital og ikke printe det ud mere, som næsten ingen vælger at gøre i dag i denne tidsalder.