Indeholder reklamelinks

Polaroid Originals Onestep 2 Vf

Ny forbedret udgave af et polaroid kamera i forhold til Polaroid Onestep 2. hermed får du en endnu skarpere version af et fuldstændig analogt instant kamera.

Det analoge kameras fordele

Når du tager billeder på den helt old school analoge måde, så får dine billeder en særlig værdi. Billedet er et autentisk øjebliksbillede. Der er ikke redigeret i det, og der findes kun det ene billede af netop den situation, som du har fotograferet. Du får således nogle fotos, der er helt originale og unikke.

Desuden kan du straks printe billedet ud på det særlige fotopapir. Det gør det til noget helt særligt.

Det er blandt andet derfor, at disse moderne udgaver af polaroid kameraet er kommet så stærkt igen efter at have ligget i dvale i flere årtier. Ægte billeder, der er trykt på papir, er helt unikke.

Fakta om Polaroid Originals Onestep 2 Vf

Dette kamera fås i hvid og i grafitgrå.

Det indbyggede batteri, som har lang levetid, kan lades op via et USB-stik.

Det er analogt, og det er udstyret med en forbedret søger, som gør kompositionen af billedet en hel del nemmere.

Det er udstyret med et objektiv af meget høj kvalitet, hvilket betyder, at du kan fotografere i afstande på mellem 60 cm og uendeligt. Det er absolut en af de bedste i forhold til polaroid kameraer.

Den kraftige blitz sørger for, at dine billeder bliver perfekt oplyst.

Det kommer med en selvudløser, hvilket er meget praktisk, hvis du vil tage et billede, som du selv er med på.

Kameraet fungerer med nye i-Type og med det klassiske 600 film.

Det forbedrede polaroid kamera er meget let at håndtere, da det er udstyret med One-Step fotografering. Det vil sige, at alle – også begyndere inden for denne særlige type kameraer – kan være med og tage fremragende instant billeder.

Print billederne ud med det samme

De billeder, du tager med et polaroid kamera, kan du straks få printet ud. På den måde kan du i løbet af mindre end et minut have dit foto i en papirudgave. Det er ret vildt.

Papirbilleder sætter mange rigtig høj pris på. Netop fordi de er helt håndgribelige og ikke bare befinder sig på en skærm, så får du et helt andet forhold til de billeder.

Et retro fotografi, som du rent fysisk kan holde, hænge op eller flytte rundt på, får en større betydning end dem, som du har i tusindvis af på din enhed.

Tænk bare på familiens fotoalbums. Det er noget helt andet at sidde at bladre i og gense alle de kære velkendte billeder. Det er hyggeligt, det er varige minder og det er helt autentisk.

Det er netop det, de moderne udgaver af et polaroid kamera kan.

Et billede i hånden er bedre end 100 på skærmen.